Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Παπάγου: Τέσσερις συλλήψεις για αφαίρεση καταλυτών από αυτοκίνητα

Ελλάδα

Τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή καταλυτών από αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής και συνελήφθησαν.

Από την προανακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις αφαίρεσης καταλυτών από αυτοκίνητα, ίδιας μάρκας, που διαπράχθηκαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ίδια ημέρα, στην περιοχή του Παπάγου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...