Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μέσα στο μήνα ανακοινώσεις για μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ για τους αγρότες

Οικονομία

Το αγροτικό ζήτημα αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης γι΄ αυτό και ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε μία σειρά μέτρων προκειμένου να ανακουφίσει τους αγρότες, τόνισε ο Νίκος Παπαθανάσης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι μέσα στο μήνα πρόκειται να ανακοινωθεί πρόγραμμα για δανειοδότηση των αγροτών, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης τους.

Όπως ανέφερε ο υπουργός πρόκειται για μικροδάνεια μέχρι 25.000 ευρώ και 50% του δανείου θα είναι άτοκο, για να μπορέσουν οι αγρότες «να αντιμετωπίσουν κάποια ζητήματα και να κάνουν κάποιες μικρές -αν θέλετε- επενδύσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα». Επεσήμανε πως «έχει ξαναγίνει αυτό απλά το φέρνουμε πολύ πιο ενισχυμένο, πιο μπροστά το αυτό και πιο μπροστά».

Ο Νίκος Παπαθανάσης ανέφερε ότι μέσα στο μήνα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και από τον Μάρτιο θα ξεκινήσει να «τρέχει» το πρόγραμμα αυτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιορισμός φοροδιαφυγής και αυξήσεις μισθών -Οι δυο κύριες πηγές αύξησης των εσόδων του προϋπολογισμού το 2024

Ιδιαίτερο βάρος αποδίδεται στον περιορισμό της φοροδιαφυγής μέσα από τις παρεμβάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τη βελτίωση της διαφάνειας και της α...

Φόρτωση άρθρων...