Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Παππούς της 29χρονης: «Σκότωσε το 11 μηνών βρέφος για να εκδικηθεί τον άντρα της»

Ελλάδα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για την υπόθεση του θανάτου του βρέφους 11 μηνών στον Φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, έπειτα από δηλώσεις του παππού της 29χρονης μητέρας, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της.

Ο παππούς της 29χρονης, στου οποίου το σπίτι διέμενε η μητέρα του βρέφους, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για το τραγικό συμβάν, λέγοντας ότι «από εκδίκηση έγινε, στον άντρα της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό».

«Αν ήξερα, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε στην καφετέρια, στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;», ανέφερε συντετριμμένος ο παππούς της 29χρονης.

Προφυλακιστέα η 29χρονη μητέρα για τον θάνατο του βρέφους της

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 29χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους της στο Φράγμα του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.

Η απολογία της 29χρονης στον ανακριτή κράτησε συνολικά τρεις ώρες και επτά λεπτά, ενώ φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το κοριτσάκι που γέννησε και σήμερα θα γινόταν ενός έτους.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δε το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε στην απολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ανακριτής ζήτησε να μάθει, μεταξύ άλλων, κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη μορφολογία της περιοχής, σε πιο σημείο βρέθηκε η 29χρονη με το βρέφος και σε πιο σημείο ακριβώς το άφησε. Για αυτόν τον λόγο διέταξε να συλλεχθεί κάθε διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Φόρτωση άρθρων...