Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Τρία αδέλφια έβγαλαν μαχαίρια μεταξύ τους -Συνελήφθησαν από την αστυνομία

Ελλάδα

Ένας διαπληκτισμός παραλίγο να μετατραπεί σε αιματηρό επεισόδιο σε συνοικία του Ηρακλείου Κρήτης, με εμπλεκόμενους τρεις αδελφούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την Παρασκευή το απόγευμα ένας εκ των τριών αδελφών, 34 ετών, καταφέρθηκε με λεκτική βία εναντίον των δύο αδελφών του, ηλικίας 31 και 38 ετών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των άλλων δύο αδελφών στους αστυνομικούς, ο 34χρονος απείλησε τους άλλους δύο άνδρες με μαχαίρι.

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, τα δύο αδέλφια απείλησαν και εκείνα από την πλευρά τους τον 34χρονο, ενώ ο ένας από τους δύο επίσης έβγαλε μαχαίρι και καταφέρθηκε εναντίον του 34χρονου.

Κρήτη: Συνελήφθησαν και οι τρεις
Τα αδέρφια συνελήφθησαν όλοι και κατέληξαν στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έρευνα των αστυνομικών στο πατρικό σπίτι των αδερφών, όπου έγινε ο καβγάς, δεν βρέθηκαν μαχαίρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών στο ΥΠΕΣ: Βρέθηκε σπασμένη η κλειδαριά του γραφείου – Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση

H διάρρηξη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταγγέλθηκε χθες βράδυ στις αστυνομικές αρχές από τον διευθυντή εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στεγάζ...

Φόρτωση άρθρων...