Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη (Video)

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης αποφάσισε η εισαγγελία για τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, Ευγενία Κούτρα.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί έφτασε στις εισαγγελικές αρχές στις αρχές Αυγούστου προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Επομένως, θα κληθεί πραγματογνώμονας για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, εάν ήταν παθολογικά ή όχι.

Αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία της Ευγενίας Κούτρα, οι πρώτοι δύο όροφοι του σπιτιού της, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί πριν μερικούς μήνες, αναμένονται να αποσφραγιστούν εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...