Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Πώς αστυνομικοί έσωσαν γυναίκα που ήθελε να πέσει από την ταράτσα

Ελλάδα

Μία γυναίκα που ήθελε να πέσει από ταράτσα και να αυτοκτονήσει έσωσαν αστυνομικοί στην Πάτρα. Η έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών έσωσε γυναίκα που ετοιμαζόταν να θέσει τέλος στην ζωή της το πρωί της Κυριακής. Στην αστυνομία τηλεφώνησαν έντρομοι συγγενείς γυναίκας, λέγοντας πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι συγγενείς της είπαν ότι η 67χρονη τούς τηλεφώνησε και τους είπε, «δεν αντέχω άλλο θα πέσω από την ταράτσα».
Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, έφθασε στην οδό Πριγκιποννήσων, στην περιοχή των Προσφυγικών, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί χωρίς να χάσουν χρόνο μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν την γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτοιμη να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Την μετέφεραν στο περιπολικό και από εκεί στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, για να την περιθάλψουν.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...