Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Πάτρα: Δέκα προσαγωγές για το αιματηρό περιστατικό στην Ακτή Δυμαίων

Στην προσαγωγή δέκα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, για τη συμπλοκή με τους δυο τραυματίες που έγινε χθες στην Ακτή Δυμαίων.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, υπήκοους Αφγανιστάν, που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις παλιού εργοστασίου και στην γύρω περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην Πάτρα, βρίσκεται και διερμηνέας, καθώς η πλειοψηφία των προσαχθέντων δεν μιλά Ελληνικά.

Οι τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου, έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Ως δράστες της επίθεσης, οι τραυματίες υπέδειξαν στις διωκτικές αρχές ομοεθνείς τους, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ αναζητούνταν για να συλληφθούν. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίτια της επίθεσης σχετίζονται με την επικράτηση των ομάδων που εμπλέκονται στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών στο λιμάνι και για το ποιες έχουν τον έλεγχο εντός και εκτός της λιμενικής ζώνης.

Χθες νεαροί Αφγανοί, φέροντας ο ένας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον γλουτό και ο δεύτερος από όπλο στο πόδι, παρελήφθησαν έξω από τον χώρο των παλαιών Σφαγείων, όπου είχαν μεταφερθεί από ομοεθνείς τους, και διεκομίσθησαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με άνδρες της Ασφάλειας, να εντοπίζουν και να συλλέγουν στον τόπο του συμβάντος δύο κάλυκες από πιστόλι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω κάθε μέρα μία κηδεία» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα και ζητά δικαίωση

Δικαίωση ζητά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Όπως τόνισε μιλώντας στο Meg...

Βόλος: Νεκρός 66χρονος με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα στο σπίτι που έμενε στον Αλμυρό

Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 66 χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ...

Φόρτωση άρθρων...