Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πάτρα: Έπαθε καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο με 3 τραυματίες

Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/1) στην διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου στην Πάτρα όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Αιτία της σφοδρής αυτής σύγκρουσης ήταν το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ένας από δύο οδηγούς των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος οδηγός του ασημί οχήματος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ εκινείτο στην διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να «καρφωθεί» πάνω σε ένα άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα. Άμεσα έφθασε στο σημείο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στα τρία άτομα, ενώ στη συνέχεια έγινε μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, ενώ η σύζυγός του που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση υπεβλήθη σε χειρουργείο. Τραυματίας αλλά σε καλύτερη κατάσταση και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ συντρίμμια από τα δύο οχήματα είχαν διασκορπιστεί σε μεγάλη έκταση επί του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...