Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Πάτρα: Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών στα γραφεία της ΝΔ

Στόχος μια ομάδα αντιεξουσιαστών έγιναν τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα, στην οδό Κορίνθου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία, εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος, τα οποία ήταν ανοιχτά μιας και σε λίγη ώρα ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αχαΐας και πέταξαν μπογιές, ενώ προκάλεσαν και ζημιές σύμφωνα με το tempo24.news.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων, ενώ στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πάτρα, επικρατεί αναστάτωση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του κόμματός μας στην Πάτρα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η επίθεση έγινε ενώ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Πατρών ήταν μέσα, λίγο πριν ξεκινήσει συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής! Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τις κουκούλες τους!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...