Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τους γονείς τους για βιασμό

Ελλάδα

Μήνυση από δύο αδέρφια που καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό και τη μητέρα τους για τη σιωπή της, αποκαλύπτει μια ακόμα ιστορία φρίκης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα.

Η κοπέλα 22 χρονών σήμερα και ο αδερφός της 17 χρονών, καταγγέλλουν πως ο πατέρας τους τα βίαζε από τις ηλικίες του Δημοτικού.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας όχι μόνο βίαζε τα ίδια του τα παιδιά αλλά φέρεται να τα «προωθούσε» και σε φίλους της οικογένειας.

Τα δύο παιδιά καταγγέλλουν τον πατέρα τους για συστηματική κακοποίηση και τη μητέρα τους για συγκάλυψη. Η μητέρα τους όχι μόνο γνώριζε αλλά ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βιασμών. Ένας εκπαιδευτικός των παιδιών κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και από εκεί άρχισαν οι αποκαλύψεις.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει άμεσα στα δικαστήρια, όπου οι γονείς των δύο παιδιών θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Πώς θα κινηθούν σήμερα Mετρό, Tραμ και λεωφορεία

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τη Δευτέρα του Πάσχα. Σήμερα για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής και Αργιών. ...

Φόρτωση άρθρων...