Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: «Έχουμε απαγάγει το παιδί σου» – Νέα μέθοδος απάτης σε γονείς

Ελλάδα

Μια γυναίκα από την Πάτρα, σήμερα (27.01.2023) το πρωί, πήγε κανονικά το παιδί της στο νηπιαγωγείο και στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της. Λίγο αργότερα το τηλέφωνό της χτύπησε και της είπαν πως είχαν απαγάγει το παιδί της.

Σύμφωνα με το Tempo24, χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού της γυναίκας στην Πάτρα και όταν απάντησε, η γυναίκα άκουσε έντρομη από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, έναν άνδρα που της είπε «έχουμε απαγάγει το παιδί σου, αν δεν μας δώσεις λεφτά δεν θα το ξαναδείς», ενώ από μέσα ακουγόταν το κλάμα ενός παιδιού.

Η γυναίκα έπαθε σοκ αλλά ο άντρας της, που βρισκόταν δίπλα της, άκουσε την συνομιλία και κάλεσε αμέσως το νηπιαγωγείο. Οι υπεύθυνοι του σχολείου τον καθησύχασαν λέγοντας του πως το παιδί του είναι σώο και αβλαβές στην τάξη μαζί με τους συμμαθητές του.

Ο σύζυγος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές σχετικά με τη νέα κομπίνα των απατεώνων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...