Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πάτρα: Φάκελοι με σφαίρες σε τέσσερις επιχειρηματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς τέσσερις φάκελοι με περιεχόμενο από μια σφαίρα και παραλήπτες τέσσερα καταστήματα εστίασης έχουν κινητοποιήσει την Αστυνομία.

Οι τέσσερις φάκελοι δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, αλλά φαίνεται ότι κάποιος άφησε τους φακέλους στα συγκεκριμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Η Γνώμη».

Οι φάκελοι έχουν παραληφθεί από τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να «σκανάρουν» πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες μαζί με σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Ακόμη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες. 

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών – αγνώστων» που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, προκειμένου οι επιχειρηματίες να υποκύψουν στις πιέσεις που θα ασκηθούν.

Από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...