Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Με ναρκωτικά συνελήφθησαν δύο ανθυπολοχαγοί

Ελλάδα

Δεκάδες συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών έγιναν στην Πάτρα τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Καρναβαλιού.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, βρίσκονται δύο ανθυπολοχαγοί του Στρατού. Ο ένας είναι 25 ετών και μένει στον Βύρωνα και ο δεύτερος στην Λευκάτη Χαλκίδας. Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αλλά και δύο χάπια Ecstasy.

Ο 25χρονος κατείχε και μια αντιασφυξιογόνο μάσκα, η οποία από την προανάκριση προέκυψε ότι την είχε αφαιρέσει από το στρατόπεδο, όπου υπηρετεί.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών.

Σε άλλη περίπτωση, το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων που εντοπίστηκαν με 14 πλαστά χαρτονομίσματα και 9 γραμμάρια χασίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...