Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη - Τη βρήκε ο σύντροφός της

Ελλάδα
Tags: Πάτρα

Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρή από τον σύντροφό της 41χρονη στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τη γυναίκα που είχε κατηγορηθεί πως στις 9 Ιουλίου του 2013 σκότωσε το μόλις 3 μηνών βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη στο Αλεποχώρι Αχαίας.

Η ίδια είχε τότε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις το έβαλε στην κατάψυξη.

Τότε την είχε καταγγείλει ο σύζυγός της ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε στο σπίτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφεθηκε ελεύθερη το 2018. Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Έπασχε απο ψυχική διαταραχή, καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά την περίοδο τέλεσης τους εγκλήματος, εκτιμήθηκε πως διένυε επιλόχειο κατάθλιψη.

Το χρονικό της φρίκης

Το έγκλημα του 2013 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αχαΐας και ολόκληρη τη χώρα.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, η -31χρονη τότε- δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέβατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί.

«Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μαζί με την δράστρια στο σπίτι στο Αλεποχώρι Αχαΐας, βρίσκονταν τα τρία παιδιά της: δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το αδικοχαμένο 3 μηνών βρέφος.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. «Δεν άντ...

Χίος: Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο βρήκαν 235 ρουκέτες για τη «μάχη» του Βροντάδου

Ως την τελευταία στιγμή πριν από την Ανάσταση συνεχίζονταν οι έρευνες των αρχών στη Χίο για τα οπλοστάσια των αντιμαχόμενων πληρωμάτων που συμμετέχουν στον ρουκετοπόλεμο του Βροντά...

Φόρτωση άρθρων...