Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πάτρα: Πέθανε από ηλεκτροπληξία 45χρονος αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών

Τραγικό θάνατο βρήκε 45χρονος αστυνομικός και πατέρας στην Πάτρα. Ο ανθυπαστυνομος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας, βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε κάποιες εργασίες στην αυλή όταν έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε.

Κάποια στιγμή γύρω στις 17:00 ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφώνι, αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λιγα λεπτά αργότερα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλεόν αργά για τον ένστολο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη μεταξύ των συναδέλφων του που μιλούν για ένα εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο. Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας αναφερόμενος στον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του δήλωσε στο tempo24:

«Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχεδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...