Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πάτρα: Πέθανε ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά από την πτώση της γέφυρας

Νοσηλευόταν διασωληνωμένος - Δύο οι νεκροί από το δυστύχημα

Ελλάδα

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 22χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με το tempo24 ο νεαρός Ρομά, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δύο οι νεκροί

Πλέον οι νεκροί από το δυστύχημα ανέρχονται σε δύο καθώς να υπενθυμίσουμε ότι από την πτώση της γέφυρας είχε ανασυρθεί νεκρός και ένας 44χρονος.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν την Παρασκευή (28/7) άλλοι δύο από τους συλληφθέντες, για την κατάρρευση της γέφυρας.

Η απολογία τους στον ανακριτή έγινε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Επίσης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί την Πέμπτη και ο υπεύθυνος των εργασιών.

Σημειώνεται ότι η γέφυρα 603 στα Μποζαΐτικα είχε τεθεί προ πολλού εκτός κυκλοφορίας. Είχε κριθεί ακατάλληλη και επικίνδυνη, εξού και είχε αποφασιστεί η ανακατασκευή της, με ελεγχόμενη τμηματική κατεδάφιση των προβληματικών σημείων, αντικατάστασή τους με καινούργια, ενισχύσεις κ.λπ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Φόρτωση άρθρων...