Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Θάνατοι τριών παιδιών στην Πάτρα: Πληροφορίες για νέα προσαγωγή τις επόμενες ώρες

Δεν αποκλείεται σύντομα να ακολουθήσουν νέες συλλήψεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα προσαχθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και θεωρείται πιθανό μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αυτές οι πληροφορίες για νέες συλλήψεις αφορούν σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας χωρίς απαραίτητα να είχαν πλήρη επίγνωση.

Σε «απολογία» ο Χρήστος Ρουγκάλας

Στο μεταξύ, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Χρήστος Ρουγκάλας, αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη όταν προ μηνός υπέδειξε δημόσια την Ρούλα Πισπιρίγκου ως υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Χρήστος Ρουγκάλας έγραψε μεταξύ άλλων: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να είναι συγκλονιστική».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τεσσάρων συλληφθέντων που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους (Photos)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε...

Τροχαίο στη Βούλα: Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φονική παράσυρση της 72χρονης από μοτοσικλέτα

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη περιοχή της Βούλας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα...

Φόρτωση άρθρων...