Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Στη φυλακή οι έξι κατηγορούμενοι για κατοχή εκρηκτικών υλών και ληστείες

Στη φυλακή οδηγούνται οι έξι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες στην Πάτρα. Οι έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι το μεσημέρι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Νωρίς το πρωί και κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, είχαν οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο για δύο τουλάχιστον χρόνια φέρονται να διέπρατταν ληστείες και να διακινούσαν ναρκωτικά. 

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν και εκρηκτικά στην κατοχή τους. Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο γιος του «Στέλιου» της «17 Νοέμβρη».

Οι συλληφθέντες για την υπόθεση στην Πάτρα, ήταν συνολικά επτά. Χθες το μεσημέρι απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά ληστείες, οι τρεις σε καταστήματα τραπεζών, άλλες τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, δέκα κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, σύμφωνα με το tempo24news.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Τσικνάκης: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν…»

Ήταν 27 Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό τ...

Φόρτωση άρθρων...