Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Θρίλερ με ουσία στην καρδιά της Τζωρτζίνας που ήταν στα… ύψη

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η υπόθεση φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένονται από μέρα σε μέρα από το εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη και εκτιμάται ότι θα δώσουν σημαντικές απαντήσεις.

Το βάρος της έρευνας, έχει πέσει στη Τζωρτζίνα η οποία πέθανε τελευταία, καθώς αυτό που αναζητείται είναι αν δόθηκαν κάποιες φαρμακευτικές ή άλλες ουσίες που να την οδήγησαν στον θάνατο.

Μετά από έρευνα που έχει γίνει, βρέθηκε η ουσία τροπονίνη – που είναι στην καρδιά του κάθε ανθρώπου- να βρίσκεται στα… ύψη στην Τζωρτζίνα. Η ένδειξη της τροπονίνης στην Τζωρτζίνα αντί για 15 είναι 418, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Η τροπονίνη καθορίζει ακόμη και το θέμα του εμφράγματος, όπως λένε οι ειδικοί. Το βασικό ερώτημα είναι ποια είναι η αιτία, τι είναι εκείνο που προκάλεσε την αύξηση της τροπονίνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...