Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού πήγαν στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας με σκοπό να επιδώσουν την κλήση για ανωμοτί κατάθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, με τους αστυνομικούς να της παραδίδουν για ανωμοτί κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και στη συνέχεια να απολογηθεί με υπόμνημα.

Σύμφωνα με πηγές, φέρεται να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρχίζει να συνειδητοποιεί πως είναι προ των πυλών νέων διώξεων για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας.

Επίθεση στον Δασκαλάκη

Γτον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μετέφερε ότι η πελάτισσά του δεν έχει καμία επαφή μαζί του. 

«Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά”. Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της’‘ είναι τα λόγια της», είπε ο συνήγορος της 33χρονης.

Οι αναφορές αυτές προκαλούν αίσθηση, αφού καταδεικνύουν ότι για μία ακόμη φορά η Πισπιρίγκου προσπαθεί να «εκβιάσει» την συμπαράσταση και την συμπόνοια του συζύγου της, γεγονός αδιανόητο, αν αναλογιστεί κάποιος την στάση που κράτα αλλά και τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο πατέρας των παιδιών της.

Τέλος, ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου να «σπάει» απάντησε «πολλές φορές» ενώ είπε ότι παραμένει σε απομόνωση στη φυλακή.

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι η Πισπιρίγκου συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά». «Τα λόγια της είναι αυτά που έχω πει εξαρχής ότι “προσπαθούν να της φορτώσουν και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας”» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της. 

Η ανησυχία της αφορά στη σκιαγράφηση της προσωπικότητάς της ως ένα πρόσωπο που, σύμφωνα με τον δικηγόρο της «δικάζεται καθημερινά».

Ωστόσο, είπε ότι δεν υπήρξε όπως επισήμανε, υπόνοια από μεριάς της ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος. «Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρία και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες» συμπλήρωσε.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...