Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι - Επτά προσαγωγές (εικόνες)

Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι αστυνομικός και συγκεκριμένα ειδικός φρουρός, 31 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Άμεση Δράση και συγκεκριμένα στην Ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής. Την ώρα της τραγωδίας ήταν εκτός υπηρεσίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προσήγαγαν τον εργολάβο, τον οδηγό του φορτηγού και πέντε από τους εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

pasalimani

Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκτελούνταν σε αυτό εργασίες.

Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

pasalimani

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτίριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.

pasalimani
pasalimani

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...