Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Πειραιάς: Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι - Επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους με ματσέτα

Ελλάδα

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων που επιτέθηκαν εναντίον συνομηλίκων τους με ματσέτα στον Πειραιά προχώρησε η Αστυνομία.

Η σύλληψη των τεσσάρων 17χρονων για -κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 3-2-2024 στον Πειραιά. Επιπλέον συνελήφθησαν και γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μαζί με άλλους συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον συνομηλίκων τους επιδεικνύοντας μαχαίρια που κατείχαν, ενώ ένας εξ’ αυτών επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί όπου μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις εμπλεκομένους στο περιστατικό, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Ένας εκ των συλληφθέντων προέβαλε σθεναρή αντίσταση στη σύλληψη απωθώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια τύπου ματσέτα και πεταλούδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Φόρτωση άρθρων...