Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Περισσός: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Νεκρός απεγκλωβίστηκε ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) στον σταθμό του Περισσού το μεσημέρι. 

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποτελούμενες από 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε διαμελισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να πέφτει στις γραμμές του ΗΣΑΠ, τη στιγμή που περνούσε το τρένο. Έτσι, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της αυτοχειρίας.

Λόγω του περιστατικού είχαν τροποποιηθεί τα δρομολόγια της γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) και η κυκλοφορία των συρμών διεξαγόταν μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Ειρήνη – Κηφισιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...