Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στο Περιστέρι: Με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο Πακιστανός που σκότωσε τη 17χρονη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τον 21χρονο Πακιστανό που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο 21χρονος Πακιστανός κυκλοφορούσε όχι με... δύο διαφορετικές ταυτότητες, αλλά με τέσσερις.

Σύμφωνα με το MEGA, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητες με διαφοροποιήσεις τόσο στο όνομα του ιδίου  όσο και των γονέων του, καθώς και στην ημερομηνία γέννησης, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο μέχρι στιγμής να προσδιοριστεί η πραγματική του ηλικία.

Στην πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.

Στη δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.

Στην τέταρτη ταυτότητα ο νεαρός Πακιστανός έχει και πάλι το ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλά αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

Ο νεαρός έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή για το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχτηκε την περασμένη Τρίτη, μέσα στο διαμέρισμα, όπου διέμενε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...