Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Δολοφονία στο Περιστέρι: Με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο Πακιστανός που σκότωσε τη 17χρονη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τον 21χρονο Πακιστανό που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο 21χρονος Πακιστανός κυκλοφορούσε όχι με... δύο διαφορετικές ταυτότητες, αλλά με τέσσερις.

Σύμφωνα με το MEGA, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητες με διαφοροποιήσεις τόσο στο όνομα του ιδίου  όσο και των γονέων του, καθώς και στην ημερομηνία γέννησης, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατο μέχρι στιγμής να προσδιοριστεί η πραγματική του ηλικία.

Στην πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2001.

Στη δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.

Στην τέταρτη ταυτότητα ο νεαρός Πακιστανός έχει και πάλι το ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλά αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

Ο νεαρός έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή για το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχτηκε την περασμένη Τρίτη, μέσα στο διαμέρισμα, όπου διέμενε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έφερε τούμπες και τυλίχθηκε στις φλόγες – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο προς το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στα Λουκίσια το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομεί...

Τραγωδία στην εθνική Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα συνέτριψε ΙΧ - Ένα βρέφος 12 μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι στους 4 νεκρούς του τροχαίου

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας. Tο σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκο...

Φόρτωση άρθρων...