Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη στο σπίτι της (Photos)

Νέα γυναικοκτονία διαπράχτηκε αυτή τη φορά στο Περιστέρι. Νεκρή είναι μια 17χρονη, η οποία εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή, ενώ αναζητείται ο σύντροφός της. Πρόκειται για την τρίτη γυναικοκτονία στη χώρα μας, μέσα σε τρεις ημέρες.

Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο την Κυριακή και η δεύτερη την Δευτέρα στην Ζάκυνθο. Το θύμα της νέας δολοφονία είναι 17χρονη Ελληνίδα, η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της.

Πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης. 

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας. Ο άνδρας έχει καταγωγή από το Πακιστάν. Προηγήθηκε καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη, έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Έχουν προσαχθεί και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 17χρονης, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Την ίδια ώρα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο του κοριτσιού και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ενισχύεται.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη στο σπίτι της

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Φόρτωση άρθρων...