Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό το 2,5 ετών κορίτσι που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παίδων»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 2,5 ετών από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr.

Η μικρή Ευαγγελία είχε μεταφερθεί στο Nοσοκομείο Κορίνθου, μόλις δύο ημέρες αφού νόσησε με κορονοϊό και οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας της είχε δηλώσει πως η μικρή Ευαγγελία είχε πιθανότητα μόλις 1% να ζήσει, όπως χαρακτηριστικά του είχαν αναφέρει οι γιατροί. 

«Αντέχει η καρδούλα της ακόμα», έλεγε ο πατέρας με τρεμάμενη φωνή. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός προκάλεσε φλεγμονή στον εγκέφαλο του παιδιού και νεκρώθηκε το νευρικό της σύστημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Φόρτωση άρθρων...