Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι του ( Βίντεο)

Ελλάδα

Μετά από 5 ημέρες νοσηλείας στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, ο ηθοποιός, έχοντας λάβει και την αποφυλάκισή του, γύρισε στο σπίτι του, όπου τον υποδέχτηκαν η σύζυγός και λοιποί συγγενείς.

Εμφανώς επηρεασμένος από τη νοσηλεία, φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό, αλλά και αμήχανος μπροστά στην κάμερα του Alpha, o Πέτρος Φιλιππίδης, προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Εχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, και αφού τα αποτελέσματά τους έδειξαν πως δεν υπάρχουν επιπλοκές στην υγεία του, οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι ο ηθοποιός μπορεί να γυρίσει στο σπίτι του και φυσικά αυτό έγινε χωρίς αστυνομικούς να τον φρουρούν μετά την αποφυλάκισή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...