Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πλημμύρες στη Μάνδρα: Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών - Όσοι κρίθηκαν ένοχοι ζήτησαν ελαφρυντικά

Ελλάδα

Να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά ζήτησαν οι οκτώ κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής το 2017, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης νωρίτερα του δικαστηρίου επί της ενοχής των κατηγορουμένων.

Η εισαγγελέας της έδρας επιφυλάχθηκε να προτείνει επί των ελαφρυντικών στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου η οποία ορίστηκε για της 23 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα οι συνήγοροι των οκτώ κατηγορουμένων, που κρίθηκαν ένοχοι ζήτησαν να αναγνωριστούν στους εντολείς τους όλα τα προβλεπόμενα ελαφρυντικά, όπως του σύννομου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Ακόμα, τόνισαν πως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ενέργειες που έκαναν προς άρση των συνεπειών των πράξεων που τους καταλογίζονται.

Νωρίτερα, το δικαστήριο κήρυξε αθώους 13 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων και η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...