Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Emil»: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Ναύπλιο - Προβλήματα και στην Κορινθία (Videos&Photos)

Ελλάδα

Πλημμύρες σε δρόμους του Ναυπλίου προκάλεσε η κατά διαστήματα καταρρακτώδης βροχή που πέφτει από το πρωί λόγω της κακοκαιρίας «Emil».

Λίγο πριν το μεσημέρι το Ναύπλιο δέχθηκε μεγάλα ύψη βροχής με αποτέλεσμα πρόσκαιρα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να γίνουν αδιάβατοι από πεζούς.

Τα αυτοκίνητα σε πολλά σημεία να κινούνται με δυσκολία. Σε πολλές περιπτώσεις καταστηματάρχες βγήκαν με σκούπες για να διώξουν τα νερά που απειλούσαν τα καταστήματά τους.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Ναύπλιο

Σοβαρά προβλήματα και στη συνοικία Κούρτη με ισόγειες κατοικίες και υπόγεια να πλημμυρίζουν στην οδό Οδυσσέως από τα νερά του δρόμου. 

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικά οχήματα, ο Δήμος με την Πολιτική Προστασία, που κάνουν αντλήσεις υδάτων ώστε να υποχωρήσουν τα νερά από τις οικίες και να μπορέσουν οι κάτοικοι να μπουν ή να βγουν από τα σπίτια τους.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Ναύπλιο

Η τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Άργους στο ύψος της Χαριλάου Τρικούπη ώστε να μην εισέρχονται αυτοκίνητα στο κέντρο του Ναυπλίου λόγω της μεγάλης στάθμης των συγκεντρωμένων νερών. Εκτροπή έγινε και στην Ενδεκάτη καθώς η ίδια εικόνα επικρατούσε και στην οδό Σ. Μεραρχίας. Η πυροσβεστική από την πλευρά της προχώρησε σε άντληση υδάτων στην περιοχή του Γηροκομείου καθώς φρεάτιο όμβριων υδάτων ξεχείλισε με αποτέλεσμα η γύρω περιοχή να πλημμυρίσει.

Κορινθία: «Μάχη» να μην πλημμυρίσουν Ζευγολατιό και Βραχάτι

Ακόμα, οι τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις έχουν ως αποτέλεσμα ο ποταμός Ζαπάντης στον Δήμο Βέλου-Βόχας να είναι στα όριά του γιατί, σύμφωνα με το korinthostv.gr, είναι λίγο πριν την υπερχείλιση με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός.
Επίσης, δίνεται «μάχη» να μην πλημμυρίσουν Ζευγολατιό και Βραχάτι από τον Ζαπάντη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...