Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Νέα Αγχίαλος: Πληροφορίες ότι θα καρατομηθεί ο διοικητής της 111Π.Μ. μετά τη φωτιά στην αποθήκη πυρομαχικών

Στην καρατόμηση του διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένεται να προχωρήσει η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τη φωτιά στην αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου.

Η απόφαση έρχεται μετά τα όσα διαδραματίστηκαν, εχθές, στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου, όπου η πυρκαγιά έφτασε μέχρι αποθήκη πυρομαχικών. Εκρήξεις προκάλεσαν πανικό στην περιοχή, όπου κάτοικοι και ταξιδιώτες εκκένωναν προς τον Βόλο.

Με μήνυμα του 112 οι Αρχές διέταξαν απαγόρευση κυκλοφορίας σε ακτίνα τριών χιλιόμετρων από το σημείο της έκρηξης, ενώ περισσότερα από 1.000 άτομα υποδέχθηκε το Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου, το οποίο μετατράπηκε σε χώρο υποδοχής και φιλοξενίας των πολιτών που απομακρύνθηκαν από τις περιοχές που απείλησε η πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...