Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εκλογές: Ποια έδρα θα κρατήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος

Σε τρεις περιφέρειες και συγκεκριμένα σε Α΄ Θεσσαλονίκης, Αχαΐα και Λάρισα ήταν υποψήφιος ο Κυριάκος Βελόπουλος στις Εκλογές. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ποια έδρα αποφάσισε να κρατήσει, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σχετικά με το ποιοι βουλευτές εκλέγονται με το κόμμα.

«Μετά από πολλή σκέψη και λόγω της υπέρμετρης αγάπης που τρέφω για τη Λάρισα, αποφάσισα να κρατήσω την έδρα στο νομό. Πρέπει να επισημάνω το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε η πρώτη σε σταυρούς στο νομό Λάρισας Κοντογιάννη Χριστίνα. Ακούγοντας την απόφασή μου και δίχως καμία αντίδραση ή αντίρρηση, μού επεσήμανε ότι το κοινό καλό είναι πάνω από οποιαδήποτε καρέκλα.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή για τα ελληνικά χρονικά αυτή η αξιακή συμπεριφορά, διότι αποδεικνύει ότι η Ελληνική Λύση δεν κυνηγά καρέκλες, αλλά επιδιώκει το καλό της πατρίδας, της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Την ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου γι’ αυτή την συμπεριφορά, που δείχνει το δρόμο για όλους τους Έλληνες και όλα τα μέλη της Ελληνικής Λύσης», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αγαπητές Συνελληνίδες και αγαπητοί Συνέλληνες!!!! Ο αγώνας συνεχίζεται και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση! Το ποσοστό μας στη Λάρισα πρέπει να ανέβει γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα και η μόνη πραγματική λύση για την πατρίδα μας! Είναι τιμή μου που ο Πρόεδρος μας κ. Κυριάκος ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΣ, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση επέλεξε να πάρει την έδρα της Λάρισας! Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και πρέπει να αποδείξουμε τι αξίζουμε! Για μια δική μας Ελλάδα! Σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τον κοινό μας αγώνα!», είχε δηλώσει η Χριστίνα Κοντογιάννη.

Έπειτα από την απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα στο Νομό Λαρίσης, την έδρα για την Ελληνική Λύση στην Αχαΐα καταλαμβάνει ο Γιάννης Λαϊνιώτης.

Τέλος, τις δύο έδρες στην Ά Θεσσαλονίκης παίρνουν οι Συμεών Κουπέλογλου και Χρήστος Αμανατίδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...