Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας την Τρίτη

Ελλάδα

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και του ισχυρού παγετού που επικρατεί, κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία στη Δυτική Μακεδονία, όπως στη Φλώρινα, αύριο Τρίτη (23/1/2024). Παράλληλα, πολλά σχολεία θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο.

Ειδικότερα, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ στον δήμο Αμυνταίου θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί. Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ΠΕ Φλώρινας.

Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στους δήμους, Εορδαίας και Βελβεντού τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί. Στους δήμους Κοζάνης και Βοΐου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:15 π.μ. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15 π.μ., ενώ τα εσπερινά λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 8 το βράδυ. Στον δήμο Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου θα ανοίξουν στις 10 π.μ., ενώ τα εσπερινά σχολεία στην Καστοριά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα στις 9 το βράδυ. Όλοι οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρβοϊός: Πώς μεταδίδεται ο ιός που στοίχισε τη ζωή στο 3,5 χρονών κορίτσι - Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση

Οι περισσότεροι από τους παρβοϊούς μολύνουν ζώα, κυρίως σκύλους και γάτες, όχι όμως ανθρώπους. Όμως, παρβοϊός Β19 (Parvovirus Β19) μολύνει αποκλειστικά τους ανθρώπους. Ο Εθνικό...

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...