Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε 30χρονο για επιθέσεις σε βάρος 18 κοριτσιών στα Ιωάννινα

Ελλάδα

Ποινή φυλάκισης εννέα ετών επέβαλε σε 30 χρόνο το Εφετείου Ιωαννίνων, για επίθεση και απόπειρα βιασμού σε 18 γυναίκες. Η Η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη του 30χρονου  μετά από δεκάδες καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, τον Οκτώβριο του 2017.Από την αστυνομία είχαν εξιχνιαστεί άμεσα 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, εκ των οποίων μια σε ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει  γνωστά, ο 30 χρόνος ακολουθούσε τις ανήλικες κοπέλες μέχρι και την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν  στα Γιάννενα και τους  επιτίθονταν με ακόλαστες  πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια τους.Επίσης είχε εξιχνιαστεί μία περίπτωση απόπειρας βιασμού.

Το 2020 ο 30 χρόνος είχε αθωωθεί από δικαστήριο της Πρέβεζας,  όμως ο εισαγγελέας άσκησε έφεση την υπόθεση οδηγήθηκε στο εφετείο Ιωαννίνων, το οποίο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Βγήκαν από τα αυτοκίνητα και άρχισαν να παίζουν ξύλο

Με νεύρα αντιμετώπισαν δύο οδηγοί το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν. Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να… παίζουν ξύλο. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ...

Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου

Οι στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Οι ...

Φόρτωση άρθρων...