Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πολυτεχνειούπολη: Επεισόδιο στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος – Δέκα άτομα ζητούσαν να τον δουν

Ελλάδα

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος Αλβανός που δέχτηκε τα πυρά από την ανθυπαστυνόμο όταν της επιτέθηκε με κατσαβίδι, στο προαύλιο των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο μετέβησαν περίπου δέκα άτομα με δύο οχήματα και δήλωσαν ότι είναι συγγενείς του 30χρονου. Όπως ανέφεραν, ήθελαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του και να τον δουν.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους εξήγησαν ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ένας εξ’ αυτών ήταν πιο επίμονος και απαιτούσε να δει τον τραυματία κακοποιό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να τον προσαγάγουν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι θείος του κατηγορούμενου, κάτι που ερευνάται, σύμφωνα με πληροφορίες.

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 30χρονος

Ο 30χρονος Αλβανός που δέχθηκε τα πυρά από την ανθυπαστυνόμο, έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή. 

Εις βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης όπως γνωστοποίησε νωρίτερα με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Τον Μάιο του 2019, ο ίδιος είχε απαγάγει τον 17χρονο – τότε-  γιο επιχειρηματία. Μαζί με τους συνεργούς του τον κράτησαν για λίγες ώρες και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα κλειδιά του σπιτιού. 

Έπειτα, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας – όπου βρίσκονταν όλα τα μέλη της – και τους λήστεψαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Φόρτωση άρθρων...