Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πολυτεχνειούπολη: Τι αναφέρει η μητέρα της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού

Ελλάδα

Την εκτίμησή της ότι η κόρη της δεν εμπλέκεται με τις συμμορίες που διακινούσαν ναρκωτικά και διέπρατταν ληστείες, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, διατύπωσε η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού.

Η μητέρα της 22χρονης μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να μεγαλώσει την κόρη της, από τη στιγμή που έχασε τον σύζυγό της.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 5, 3μιση και 2 ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά», αναφέρει η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού.

«Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί έλεγξαν και δεν βρήκαν κάτι μεμπτό», τονίζει η μητέρα της 22χρονης.

«Τις επόμενες μέρες η κόρη θα ορκιζόταν και τώρα όλα είναι στον αέρα. Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω», προσθέτει η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού.

Η ίδια ανέφερε ότι η κόρη της ήθελε από μικρή να μπει στην Αστυνομία καθώς και ο πατέρας της ήταν αστυνομικός. 

«Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί, αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές», προσθέτει η μητέρα της 22χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Ιερώνυμος πήρε το... φραγγέλιο: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...