Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Πολυχρονόπουλος: Έκανε ανάληψη 90.000 ευρώ από λογαριασμό για δωρεές, τζόγαρε τις €60.000

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του «Άλλου Ανθρώπου», Κώστα Πολυχρονόπουλου. Σύμφωνα με το MEGA, αφού συντάχθηκε σε βάρος του πόρισμα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, οι ελεγκτές εντόπισαν πως έγινε ανάληψη ύψους 90.000 ευρώ από έναν εκ των τεσσάρων λογαριασμών που αποκαλύφθηκε πως είχε.

Πριν δεσμευτούν οι λογαριασμοί του Πολυχρονόπουλου, φέρεται να πήρε τις 60.000 ευρώ, από τις 90.000 που έκανε ανάληψη, και, μέσω paypal, τα χρήματα αυτά παίχτηκαν σε τυχερά παιχνίδια.

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως ο Πολυχρονόπουλος δεν είναι εθισμένος στον τζόγο, ενώ επιμένει πως όσα χρήματα έχουν δοθεί για τον «Άλλο Άνθρωπο» έχουν πάει στη φιλανθρωπική δράση και όχι σε τυχερά παιχνίδια.

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, σύμφωνα με το Mega, λάμβανε δωρεές και μέσω Paypal. Συγκεκριμένα, έπαιρνε χρήματα για τον «Άλλο Άνθρωπο» με μετρητά, ή με paypal, και με ταχυδρομική επιταγή, μέσω ΕΛΤΑ.

Έρευνα για την εταιρεία με πρόεδρο τη μητέρα του

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ερευνούν την εταιρεία που πρόεδρος εμφανίζεται να είναι η μητέρα του Πολυχρονόπουλου, με μέλη την αδελφή του, τον γαμπρό του και τον ίδιο.

Η εταιρεία αυτή δεν φαίνεται να εμφανίζει κάποια δραστηριότητα, όπως αναφέρει το MEGA, με το καταστατικό της να αναφέρει πως σκοπός της είναι «η διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη και διάδοση των γραμμάτων και των τεχνών, η δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής δράσης και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης», μεταξύ άλλων.

Η εταιρεία έχει δηλώσει έδρα σε κτίριο επί της Λεωφόρο Συγγρού, το οποίο είναι άδειο και λειτουργεί μόνο μία σχολή χορού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μιχαηλίδου: «Εξασφαλίζουμε την εργασιακή ασφάλεια στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ»

Δεύτερη επαγγελματική ευκαιρία στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ οι συμβάσεις των οποίων λήγουν στις 12 Μαΐου, μέσω δύο στοχευμένων προγραμμάτων απασχόλησης, παρέχει η Κοινή Υπουργική Α...

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα (χάρτες)

Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας, με έμφαση κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίησ...

Φόρτωση άρθρων...