Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πράγα: Όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του μακελάρη συνδέεται με τη δολοφονία πατέρα και κόρης

Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της τσέχικης Αστυνομίας για τον μακελάρη που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στην Πράγα. Η τσεχική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει βαλλιστική ταύτιση μεταξύ του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του μακελάρη της Πράγας και του όπλου που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία πατέρα και κόρης την περασμένη εβδομάδα.

Αφού ανακοίνωσε ότι ο Ντέιβιντ Κόζακ σκότωσε 14 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες άλλα στο πανεπιστήμιο, η αστυνομία της Τσεχίας είχε αποκαλύψει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο ο ίδιος δράστης να είχε σκοτώσει δύο άτομα στο δάσος Klánovický την περασμένη εβδομάδα.

«Η βαλλιστική πραγματογνωμοσύνη απέδειξε ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο Klánovický ταιριάζει με το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του δράστη» είπε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή.

Ο δράστης, μετά το μακελειό, αυτοκτόνησε καθώς τον πλησίαζαν οι αστυνομικοί στο πανεπιστήμιο.

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, γύρω στις 3 το μεσημέρι. Σε δάσος, ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 32χρονο Μάρτιν και τη δύο μηνών κόρη του, ενώ βρίσκονταν έξω για βόλτα.

Η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...