Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκαν 6 χούλιγκαν για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κατά τις μαραθώνιες απολογίες τους, οι πρώτοι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια και καμία συμμετοχή στην ανθρωποκτονία σε βάρος του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγούνται μετά το τέλος των απολογιών τους έξι από τους κατηγορουμένους για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες για έναν Έλληνα, έναν Αλβανό και τέσσερις Κροάτες, που από το πρωί της Παρασκευής απολογούνται για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Κατά τις μαραθώνιες απολογίες τους, οι πρώτοι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια και καμία συμμετοχή στην ανθρωποκτονία σε βάρος του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ένας εκ των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι είχε πάει στο γήπεδο της ΑΕΚ για να παρακολουθήσει την προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και «απροσδόκητα βρεθήκαμε αναμεμειγμένοι σε εκτεταμένα, βίαια επεισόδια και έκτροπα που ελάμβαναν χώρα τουλάχιστον για μισή ώρα, χωρίς την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομικής αρχής». «Οι αστυνομικές δυνάμεις μας ακολούθησαν και φοβισμένοι από την ένταση και τα καπνογόνα που έριχναν Έλληνες φίλαθλοι, τελικά μας ακινητοποίησαν και στη συνέχεια μας συνέλαβαν» προσθέτει ο κατηγορούμενος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη στάση του τα κρίσιμα λεπτά. Και καταλήγει: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λόγω της απόστασης ποιος πραγματικά έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι τον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή, αποτρόπαια πράξη, για την οποία λυπηθήκαμε βαθύτατα».

Ο 22χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία υποστήριξε ότι τον σουγιά, που βρέθηκε πάνω του, τον είχε για τη δουλειά του και ότι βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για δουλειά.

Την τυχαία παρουσία του στο σημείο υποστήριξε και ο 27χρονος Έλληνας κατηγορούμενος, στο κατάστημα του οποίου στους Αμπελοκήπους έγινε χθες καταδρομική επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...