Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήραγγα.

Όπως ανακοινώθηκε, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη). Επίσης, θα αποκλειστεί η πρόσβαση στη χοάνη των διοδίων του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα την ερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Φόρτωση άρθρων...