Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Πέμπτη, από τις 7:30 το πρωί έως τις 7:30 το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471ο χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης (459ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, στην οποία τα οχήματα θα εισέρχονται με εκτροπή κυκλοφορίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...