Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πρώτη συνάντηση του 23χρονου με τη μητέρα του - Τι της είπε για τη δολοφονία του Άλκη

Ελλάδα

Τη μητέρα του είδε σήμερα, Σάββατο, ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί επέτρεψαν στον 23χρονο να τον επισκεφτεί η μητέρα του, καθώς μετά τη σύλληψή του δεν είχε συναντήσει κανένα μέλος της οικογένειας του.

Ο 23χρονος, που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη και στη μητέρα του, παρέμεινε αμετακίνητος στον ισχυρισμό του ότι ήταν παρών στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη, αλλά αρνήθηκε ότι τον σκότωσε.

Ο 23χρονος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι το πρώτο παιδί οικογένειας μεροκαματιάρηδων Αλβανών, ενώ έχει και μια μικρότερη αδελφή, 16 ετών.

Ο πατέρας του, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, εργαζόταν ως κηπουρός, ενώ η μητέρα του ως καθαρίστρια.

Ο ίδιος δούλευε ως εργάτης, σε εταιρεία που τοποθετούσε τέντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη σύλληψη του 23χρονου, η οικογένειά του εγκατέλειψε άρον – άρον την περιοχή όπου ζούσε στη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε αλλού.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...