Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε μαντρότοιχο σπιτιού

Τροχαίο ατύχημα έγινε το απόγευμα στα Ψαχνά στην Εύβοια. Η οδηγός ενός αυτοκινήτου, το οποίο κατευθυνόταν από Ψαχνά προς Χαλκίδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο λίγο μετά τις 18:30 στην είσοδο των Ψαχνών.

Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να πέσει σε μαντρότοιχο σπιτιού και τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα εθελοντές του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ψαχνών οι οποίοι έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην προκληθεί φωτιά από το όχημα, επίσης δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς και περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την καταγραφή του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λιβύη έγινε η Καλαμάτα – «Πνίγηκε» στην αφρικανική σκόνη η Μεσσηνία (Video&Photos)

Αρκετές περιοχές της νότιας Ελλάδας έχει σκεπάσει η αφρικανική σκόνη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τους κατοίκους. Οι μετεωρολόγοι συστήνουν υπομονή με το φαινόμενο να ε...

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Φόρτωση άρθρων...