Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πτώμα εντοπίστηκε σε παραλία της Ραφήνας

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις 8 το πρωί στο κεντρικό λιμεναρχείο της Ραφήνας. Σορός άνδρα ξεβράστηκε στη θάλασσα στην παραλία της Ραφήνας δίπλα στην εκβολή του Μεγάλου Ρέματος.

Στο σημείο βρέθηκαν λιμενικοί όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπίστωσαν πως πρόκειται για άνδρα, Έλληνα, περίπου 75 ετών, ο οποίος φαίνεται να έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, βρέθηκε σημείωμα στην τσέπη του μπουφάν του.

Η σορός μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία του άνδρα είναι γνωστά στις αρχές, ενώ προανάκριση για το συμβάν θα διενεργήσει το λιμεναρχείο Ραφήνας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...