Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Public: Δώρα για τα πιο γευστικά Χριστούγεννα

Ελλάδα
Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, πλησιάζουν και μπορεί τη φετινή χρονιά να γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά, αλλά όλοι θα αναζητήσουμε τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους μας.

Δώρα που θα περιμένουν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να προσφέρουν χαρά και όμορφες στιγμές στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες το Public.gr, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν δώρα, καθώς μπορείτε να βρείτε χιλιάδες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα από 2.000 συνεργάτες, στις πιο οικονομικές τιμές.

Δώρα για τον guru της κουζίνας

Αν φέτος ψάχνετε δώρο για τον αγαπημένο σας guru της μαγειρικής και θέλετε να τον ευχαριστήσετε για όλα τα νόστιμα φαγητά που σας έχει σερβίρει, στο Public.gr θα βρείτε τα πιο όμορφα δώρα για την κουζίνα, από μικροσυσκευές και αξεσουάρ κουζίνας μέχρι βιβλία μαγειρικής.

Για τους επίδοξους chef  της παρέας σας, ένα βιβλίο μαγειρικής όπως το "Δε Κούκμπουκ", θα ενθουσιάσει και θα εμπνεύσει τους αγαπημένους σας για να δημιουργήσουν υπέροχα πιάτα.

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Madame Ginger απευθύνεται σε όλους και αφορά κάθε διατροφική προτίμηση. Όλοι εμείς, με τις επιλογές, τις ιδιαιτερότητες, τις παραξενιές ή τη διατροφή που απαιτεί το σώμα μας, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε. Λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, σπόροι, δημητριακά, γαλακτοκομικά (ζωικά ή φυτικά) και πολλές άλλες τροφές μπορούν να μαγειρευτούν σε υπέροχες αλμυρές και γλυκές συνταγές και να αγαπηθούν πραγματικά από όλους.

Για αυτούς που ξέρουν τα κατατόπια της κουζίνας, ένα απίθανο δώρο είναι πάντα μια κουζινομηχανή που θα τους λύσει τα χέρια στην παρασκευή των πιο υπέροχων φαγητών και γλυκών, όπως το Izzy Super Chef.

Η κουζινομηχανή Izzy Super Chef S1503 διαθέτει πολύ δυνατό μοτέρ 1400 Watt καθώς και μεγάλο ανοξείδωτο κάδο χωρητικότητας 6 lt ο οποίος κλείνει με προστατευτικό κάλυμμα.

Παράλληλα, διαθέτει λειτουργία διακεκομμένης κίνησης Pulse, ενώ με την λειτουργία πλανητικής κίνησης όλα τα υλικά θα αναμιγνύονται γρήγορα και ομοιόμορφα.

Για όσους αγαπάνε το φρεσκοζυμωμένο και αφράτο σπιτικό ψωμί, ένας αρτοπαρασκευαστής, είναι το ιδανικό δώρο.

Ο αρτοπαρασκευαστής Turbotronic TT-BM100 σας βοηθάει να φτιάξετε το φρέσκο σπιτικό ψωμί σας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Γεμίστε την κουζίνα σας με το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού, επιλέγοντας απλώς επιλέξτε μία από τις 19 προγραμματισμένες ρυθμίσεις ή ορίστε τη δική σας αγαπημένη συνταγή.

Με χρονοδιακόπτη 15 ωρών, λειτουργία μνήμης και λειτουργία θερμότητας, η παρασκευή του ψωμιού σας γίνεται παιχνιδάκι!

Ηλεκτρονική δωροκάρτα

Ακόμα κι αν η τεράστια γκάμα επιλογών δεν είναι αρκετή για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο δώρο για τον guru της κουζίνας, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος που το Public μας βοηθά να τους ικανοποιήσουμε όλους φέτος τα Χριστούγεννα. Μια επίσκεψη στον μεγαλύτερο online προορισμό μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση την e-gift card! Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εντυπωσιακά πλάνα: Τα ακροβατικά των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον αττικό ουρανό

Αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο στο ύψος του Φλοίσβου, από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας διέσχισαν τον Αττικό ουρανό. Πρόκειται για...

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Φόρτωση άρθρων...