Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νέα πυρκαγιά στο Δίστομο: Μάχη με τις φλόγες - Εκκενώνονται οικισμοί

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι περισσότερα από 15 σπίτια είδαν τις φλόγες μέσα στις αυλές τους, ενώ ενεργοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, που δίνουν τη μάχη για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς.

Μάχη για να προστατεύσουν τα σπίτια στο Σαράντη της Βοιωτίας και να μην παραδοθούν στις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι περισσότερα από 15 σπίτια είδαν τις φλόγες μέσα στις αυλές τους, ενώ οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

Στο μεταξύ, νέα φωτιά εκδηλώθηκε πριν από μισή ώρα περίπου στο Δίστομο της Βοιωτίας πίσω από το εργοστάσιο της Αλουμίνας.

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, που δίνουν τη μάχη για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς, ενώ οι άνεμοι στην περιοχή ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Πριν λίγο οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή, πήραν δύο μηνύματα και καλούνται να εκκενώσουν τις περιοχές που κατοικούν. Το πρώτο μήνυμα καλεί τους κατοίκους από το Καρυώτη Βοιωτίας να το εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς Κυριάκι και το δεύτερο καλεί αυτούς που βρίσκονται στον Ταρσό να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς Άσπρα Σπίτια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών

Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 13 Μαΐου και το τι περιμένουμε από αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Καιρίδης....

Παντελής Περιβολάρης (Υποψήφιος με τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου): Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου γιατί δεν είναι έτοιμη η Πολιτεία

Πολύ δραστήριος ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Δημοκράτες, Παντελής Περιβολάρης, σίγουρα από τους πιο δραστήριους υποψηφίους από το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο εδώ και 30 χρό...

Φόρτωση άρθρων...