Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πυροβόλησε την 19χρονη στο κεφάλι και μετά έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη – Οι καυγάδες και η ζήλειες - Τι αποκάλυψε γειτόνισσα του ζευγαριού

Τη σημάδεψε και τη σκότωσε την ώρα που η 19χρονη καθόταν στον καναπέ - «Hρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τη σύντροφό μου», είπε στους αστυνομικούς

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στον Πειραιά .

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 19χρονης barwoman από τον 24χρονο barman φίλο της στον Πειραιά, προκύπτουν από την ερευνά της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες o 25χρονος παρουσιάστηκε στο Α.Τ του Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού στον Πειραιά και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, τα ξημερώματα το ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία, επιστρέφοντας από τη δουλειά, άρχισε και πάλι να τσακώνεται.

Ο άνδρας, υπό την επήρεια κοκαΐνης, έβγαλε ένα πιστόλι και τη στιγμή που η 19χρονη βρισκόταν στον καναπέ, τη σημάδεψε, πίεσε τη σκανδάλη και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Πριν μια εβδομάδα είχαμε ακούσει τσακωμούς» – Τι αποκάλυψε γειτόνισσα του ζευγαριού

Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει – κοκαΐνη – σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Οι τσακωμοί

Όπως περιγράφει μια γειτόνισσα του ζευγαριού  «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω πως ζούσανε μαζί. Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Ιερώνυμος πήρε το... φραγγέλιο: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...