Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα, έπειτα από πυροβολισμούς έξω απλό κέντρο διασκέδασης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο πιστολέρο ήταν θαμώνας του κλαμπ επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και λίγη ώρα συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος άνδρας εξήλθε του μαγαζιού περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα και για άγνωστο λόγο, άρχισε να πυροβολεί.

Ο δράστης εξαπέλυσε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς, καθώς οι αστυνομικοί μάζεψαν ισάριθμα στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος, με τις τρεις σφαίρες να «καρφώνονται» στην ταμπέλα του κλαμπ.

Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να φεύγει από το σημείο με το αυτοκίνητό του, του οποίου συγκράτησαν τα στοιχεία και τα έδωσαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο περιστατικό.

Έπειτα από αναζητήσεις, το όχημα εντοπίστηκε λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, στη συμβολή των οδών Θησέως και Ευριπίδου στην Καλλιθέα με τους αστυνομικούς να το ακινητοποιούν και να υποβάλλουν σε έλεγχο τους επιβαίνοντες. 

Στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο Ρομά, ένας 33χρονος άνδρας και μία 24χρονη γυναίκα, βρέθηκαν δύο όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...