Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Φούρνοι: Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Η νεκροψία νεκροτομή έγινε στη Σάμο. Θα πραγματοποιηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου, γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, στους Φούρνους Ικαρίας. H σορός τους παιδιού μεταφέρθηκε την Παρασκευή στη Σάμο προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή. 

Το πρωί του Σαββάτου έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδειξαν ότι ο θάνατος του αγοριού προήλθε από πνιγμό. Ωστόσο, πρόκειται να πραγματοποιηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου Χρήστου

Η μητέρα του Χρήστου ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα το βράδυ της Παρασκευής το πότε και το πού φίλοι και συγγενείς της οικογένειας θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 11χρονο.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», ανέφερε η μητέρα του σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

To χρονικό της τραγωδίας

Το παιδί έχασε την ζωή του την ώρα που κολυμπούσε στην θάλασσα. Ο 11χρονος βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται. Έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε. 

Η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί. Λίγο μετά τις 20:00, ο 11χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...