Τετάρτη
28 Φεβρουαρίου 2024

Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου - Αναστάτωση μετά από αιματηρή συμπλοκή Ρομά

Ελλάδα

Στην Αργολίδα ξέσπασαν σήμερα (4.12.2023) άγρια επεισόδια μεταξύ Ρομά, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκαν δυο άτομα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στη Νέα Κίο και συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Τα επεισόδια με τους πυροβολισμούς ξεκίνησαν το απόγευμα  στον κατακλυσμό Ρομά Καρακάξα στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου γρήγορα και βγήκαν όπλα. Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν, φαίνεται να τραυματίστηκαν στο κεφάλι (από σκάγια) δυο άνθρωποι.

Πληροφορίες ανέφεραν  πως τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους.

Στο σημείο των επεισοδίων στον καταυλισμό των Ρομά έσπευσε ισχυρή δύναμη από την αστυνομία Αργολίδας.

Συνέχεια στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Λίγο μετά τα επεισόδια… μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Εκεί μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες από του πυροβολισμούς στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.

Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν να τσακώνονται στον εξωτερικό χώρο. Στο σημείο βγήκαν ξανά όπλα και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί.

Μάλιστα ένας Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στις συγκρούσεις αυτές, ενώ οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ασθενείς και οι συγγενείς τους έζησαν στιγμές τρόμου.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ σπεύδουν και ενισχύσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δυστύχημα στα Τέμπη: Πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες στις εκκλησίες – 57 χτυπήματα όσα και τα θύματα

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο το πρωί οι καμπάνες στους ιερούς ναούς της χώρας στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Μάλιστα οι καμπάνες θα χτυπήσουν 57 φορές όσ...

Φόρτωση άρθρων...