Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συγκλονίζει ο 28χρονος Κρητικός – «Νιώθω τυχερός που ζω»

Ελλάδα

Συγκλονιστικά είναι τα όσα λέει ο 28χρονος Κρητικός που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς στο Γκάζι την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Γιάννης είναι ο μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά το μακελειό που έλαβε χώρα στο Γκάζι, το περασμένο Σάββατο.

Η παρέα των τριών Κρητικών δέχτηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι από έναν Αλβανό, τον οποίο εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές.

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

«Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει, εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στον Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου, αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει δέκα μέρες, γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει», δήλωσε ο 28χρονος Γιάννης στο Κρήτη TV.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ...

Φόρτωση άρθρων...